74 - Nu har glin fått rutin?

Den 18 oktober 2009 kunde man helt klart konstatera att rutin slår glin efter matchen mot Heidlös på vår hemmaplan. Idag på bortplan fick vi lov att vända på meningen efter en 3-måls seger i Västra Frölunda. Nu har glin fått rutin.

Tjejerna började svagt och de fick inte stopp på Heids M9 och inspelen till linjen. Sakta men säkert höjde vi tempot och från i underläge 5-1 kämpade vi ikapp till 13-10 i halvlek. Väl i pausvilan har jag ingen aning om vad Lurken sa till tjejerna men man såg en klar förändring från första halvlek. Vi gick in och kämpade och Anna Zedén fick mycket tryck och stegningar emot sig i försvar men hon klarade det sjuktbra! Tack vare Klara Forsberg i mål och hennes kontringspassar till både Elin Vikström och Sandra Preissler kändes segern som säkrad. Matchen kunde inte avslutas bättre genom att Caroline Gedda i slutsekunden skjöt ribba in, tvärsäkert. SEGERN ÄR VÅR och vi vann rättvist! I målprotokollet visade både Jonna och Elin upp fint skytte, fem mål vardera. Detta var Heidlös första förlust någonsin.