229 - Försäsong

Snart är det två veckor sedan försäsongen drog igång. Nya tider, nya träningar och ny tränare. Allt har flutit på och det känns kanon med vår nya tränare. Trots att man saknar Kents goa humör så kompletterar Fredrik väldigt bra. Första träningen började med tester, cooper, spänst och snabbhet. Det ska bli kul att se senare i juni om man har förbättrats. Ikväll har vi träning som jag ej kan vara med på.... som jag skrev i inlägget innan krånglar mina insida lår. Först fick jag höra att det var ljumskarna och att de rann vätska från dom ner i låren. Därefter har jag kladdat med Voltaren dag ut och dag in. Smärtan har försvunnit en stund men kommer tillbaka och strålar upp i hela benet. Och jag får panik. Jag vill inte ha någon mer skada. Det är svinkul nu på försäsongen. En massa intervaller och sen in i en varm hall för att pressa ut det sista man har i musklerna. Men idag blir det vila, och kanske på måndag också.

Jag ska iallafall till sjukgymnasten och jag förmodar att jag måste vila ett tag efter det besöket. I förrgår fick jag gå av planen för att jag inte kunde bära benen, det högg hela tiden och det var det enda jag tänkte på. Det kan också handla om en överbelastning. Men eftersom bena suger, så kör jag överkropp. Bänkpress ikväll med Elin.
Och för er som är lite intresserade av mitt knä så kan jag tala om att det går kanon. Jag har inte känt någon smärta på snart 2 månader. Det är precis som att ingen har varit inne i knäet och pillat, det enda som påminner mig om operationen är de tjusiga ärret. Trots att knäet går bra så kan jag fortfarande känna mig lite förvirrad på planen. Inte lika snabb som förrut och explosiviteten är inte riktigt där ännu. Och när jag väl börjat komma igång med sådana slags övningar så kommer låren emellan, med smärta. Men puss på mitt knä som är grymt starkt för tillfället.

En läkare sa till en kille som skadade korsbandet förra veckan att av 5 personer som gör en operation blir 2st "okej-återställda", 2st inte alls bra och 1st blir bra. Undra om det verkligen är så? Alla som jag vet hittills har bra knän efter en operation, men sen får vi se hur det blir i framtiden.

Kommentarer
Postat av: emelie

vad tråkigt med låren emma. hoppas verkligen du får ordning på dem och inte missar allt för mycket av försäsongen!själv ska jag på mr på måndag. knät är rätt ok, jag kan träna men har inte varit med på matchsspel. dock är det fortfarande svullet och inte alls som det var tidigare. det knäpper och knakar så det kanske är en menisk som spökar. vi får se...

2011-05-14 @ 09:14:51
URL: http://whirl.se/korsband
Postat av: airaM

Jag trodde alltid att min operation var lyckad, att jag var en av de som var "bra". Men förmodligen var jag bara "okej". Om ens det. Men man vill så gärna att det ska vara "bra". Så man tror det. Och säger det. Och sen sitter man (jag) här och kan inte ens springa vid 25 års ålder. Så det kan nog stämma, det där. Och jag hoppas INTE att det går för dej som för mej. Förresten så vet jag inte ens om mina knäsmärtor har med korsbandet att göra, jag antar bara.Fan, vad deppigt jag skrev nu. Det var inte meningen. Förlåt, kram.

2011-05-17 @ 19:03:32
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas det ordnar sig med benen!//anna

driver webshoppen AVANNA egdensignade tshirts linnen smycken tygkassar och posters.

www.avanna.se

2011-05-17 @ 21:31:40
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag tror nog att mitt knä är "okej-bra". Jag menar, det är ju inte som innan men samtidigt är det sjukt mycket bättre än utan operation och jag kan ändå göra det mesta. Typ gympa på RM-nivå, sitta på huk (inte så länge, men ändå), sittar skräddare (ungefär lika länge som huksittandet men som sagt, ändå) springa till bussen utan att fundera på var jag sätter fötterna och sånt. Sen gör det fortfarande ont då och då plus att jag ev har en meniskskada nu men det vet man ju inte om det hade hänt ändå. Men sammanfattningsvis är jag ÄNDÅ nöjd med dagens knästatus. Kanske hade jag tyckt annorlunda om jag hade velat fortsätta elitelitsatsa på gymnastiken, nu kom ändå flytt och studier emellan. Men nu vet jag ju precis hur STARK jag är som har kommit tillbaka.All lycka till dig, håller tummarna för snar bättring med låren!!Kram Linn

2011-05-18 @ 16:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin