229 - Jag kan. Jag kan. Jag kan.

Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan.Jag kan. Jag kan. Jag kan.

Jag kan. Jag kan. Jag kan.Jag kan. Jag kan. Jag kan.Jag kan. Jag kan. Jag kan.

Jag kan. Jag kan. Jag kan.Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag kan.

Måste få in detta i mitt huvud.


229 - Försäsong

Snart är det två veckor sedan försäsongen drog igång. Nya tider, nya träningar och ny tränare. Allt har flutit på och det känns kanon med vår nya tränare. Trots att man saknar Kents goa humör så kompletterar Fredrik väldigt bra. Första träningen började med tester, cooper, spänst och snabbhet. Det ska bli kul att se senare i juni om man har förbättrats. Ikväll har vi träning som jag ej kan vara med på.... som jag skrev i inlägget innan krånglar mina insida lår. Först fick jag höra att det var ljumskarna och att de rann vätska från dom ner i låren. Därefter har jag kladdat med Voltaren dag ut och dag in. Smärtan har försvunnit en stund men kommer tillbaka och strålar upp i hela benet. Och jag får panik. Jag vill inte ha någon mer skada. Det är svinkul nu på försäsongen. En massa intervaller och sen in i en varm hall för att pressa ut det sista man har i musklerna. Men idag blir det vila, och kanske på måndag också.

Jag ska iallafall till sjukgymnasten och jag förmodar att jag måste vila ett tag efter det besöket. I förrgår fick jag gå av planen för att jag inte kunde bära benen, det högg hela tiden och det var det enda jag tänkte på. Det kan också handla om en överbelastning. Men eftersom bena suger, så kör jag överkropp. Bänkpress ikväll med Elin.
Och för er som är lite intresserade av mitt knä så kan jag tala om att det går kanon. Jag har inte känt någon smärta på snart 2 månader. Det är precis som att ingen har varit inne i knäet och pillat, det enda som påminner mig om operationen är de tjusiga ärret. Trots att knäet går bra så kan jag fortfarande känna mig lite förvirrad på planen. Inte lika snabb som förrut och explosiviteten är inte riktigt där ännu. Och när jag väl börjat komma igång med sådana slags övningar så kommer låren emellan, med smärta. Men puss på mitt knä som är grymt starkt för tillfället.

En läkare sa till en kille som skadade korsbandet förra veckan att av 5 personer som gör en operation blir 2st "okej-återställda", 2st inte alls bra och 1st blir bra. Undra om det verkligen är så? Alla som jag vet hittills har bra knän efter en operation, men sen får vi se hur det blir i framtiden.

bloglovin