231 - Lotte och Åhus

Jag entrade receptionen på SportRehab och många sjukgymnaster och kunder stod där. Lotte såg mig och log ett stort leende över disken. "Hur är det?? Kör vi ett hårt träningspass idag!?!?", lyrisk var ordet. Men jag sa att vi skulle prata om det där inne och hon tittade underligt på mig och tog på sin armar. "Jag ryser, har något hänt med knäet!?". Jag skrattade och sa att jag kom hem klockan halv fyra på morgonen efter att ha varit ute med kompisarna. "Tur för dig, första gången det är OK att festa innan ett sjukgymnastbesök, haha".

Vi gick in på kontoret och pratade mest. Om brevet jag skickade, och att det inte alls var hon som gjorde att jag klarade att komma tillbaka som jag skrev i brevet. Okej, jag hade kommit tillbaka utan hennes hjälp men utan sjukgymnastbesöken hade jag inte kämpat emellan. Så tack vare henne kämpade jag lite mer, men det kunde hon inte förstå, haha. Sen hjälpte hon mig att boka en tid hos någon fotspecialist, för jag får brännblåsor och hård äcklig hud (för er som ville veta) på fötterna så ett ilägg ska ordnas. Vi pratade om ett framtida test, antagligen i höst. Men det bästa av allt under hela dagen var när min kära lagkamrat Emma Kvarnström ringde och sa: "VI KOM MED I ÅHHHHUUUUUSSSSSS!" Alltså Åhus beachhandboll, vi anmälde oss så sent att vi stod som reserver, men nu står laget kalaspuffarna med så snyggt i gruppspelet.

Detta gjorde hela min sommar eftersom jag ska jobba hela i princip. Förra året kunde jag inte alls vara med på grund av skadan. MEN I ÅR! Laget är lite blandat med spelare från Alingsås HK, BK Heid och föredetta HK Linne spelare. Grymme!!! Ikväll på träningen är det coopertest, wihoooooo. Årets typ varmaste dag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du skriva hur det gick på cooper det hade varit lite kul att veta :D

2011-06-29 @ 10:42:33
Postat av: linnea

vilka dagar spelar ni åhus beach-handboll?

2011-07-01 @ 11:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin