46 - Tjejerna vann

Lurken (våran tränare) sa innan matchen att han sket fullständigt i sifforna. Han ville bara att vi skulle genomföra matchen på bästa sätt och få ut så mycket som möjligt av den. En bit in i första halvlek låg vi under med 5-10 eftersom vi stod mest på hälarna i försvaret. Klara fick inte mycket hjälp bakåt men i slutet av halveken tände tjejerna till och började komma ikapp. Från 5-10 stod det 12-11 i halvlek till oss! Jag anser att Caroline Gedda tog mest ansvar och fortsatte skjuta trots några missar, cred till dig!

Sara Hassling som ursprungligen kommer från Stenungsund HK gjorde sin första match för oss idag. Det var hennes första match på 3 år p.g.a en korsbandskada. Det var riktigt kul att se när hon gick in i närkamperna och hon gjorde det med ett leende, 2 mål stod hon för i protokollet.

Det kändes som att KFUM Trollhättan hade 2-sekunders-anfall varje gång och om jag ska komma ihåg något ifrån de uppställda anfallen var det bortkastade bollar på läktaren. En tjej imponerade i Trollhättan, vet dock inte hennes namn men hon visade vart skåpet skulle stå ett antal tillfällen. Hennes skott var ribba in och hennes satsningar var hundraprocentiga. Trots detta vann vi med uddamålet 26-25 och detta satt perfekt nu innan fredag då serien drar igång igen efter uppehållet.